19 Januari ICW Kloosterbulten

19 Januari ICW Kloosterbulten

Komend weekend staat in Assen de 11e wedstrijd van de ICW Wintercompetitie 2019/2020 op het programma. Op en rondom het gebied van de Kloosterbulten is een mooi en uitdagend parcours uitgezet. Net als vorig jaar is de organisatie van het evenement in handen van MTB Assen in samenwerking met de Meteoor Assen-Roden. Laatstgenoemde heeft namelijk een dag eerder op het zelfde terrein de Alpencross uitgeroepen. Een cross voor de jeugdige veldrijders. Met deze reden zullen er op 19 januari ook geen jeugdcategorie├źn starten in de cross-disciplines.

Aanrijden en parkeren

Parkeren van de auto kan op parkeerterrein van Sportpark de Hoogspanning. Dit is gelegen tegenover het parcours. ( De Hoogspanningsweg, 9408 CZ Assen )

Parcours

Het parcours bevind zich zoals eerder genoemd op en rondom de Kloosterbulten. Het is hierdoor een uitdagend parcours met de nodige hoogtemeters. Snelle vlakke passages worden afgewisseld met technische secties en mooie klimmen en afdalingen. Iedere crosser en mountainbiker kan hier aan zijn trekken komen.

No Comments

Leave a Comment: