Lidmaatschap

Inschrijven bij MTB Assen doe je hier.

Het lidmaatschap van MTB Assen bestaat uit minimaal 2, maximaal 3 componenten, namelijk:

  • Basislidmaatschap bij de vereniging (€30 per jaar)

i.c.m.

  • Lidmaatschap NTFU (€38 per jaar)

en/of

  • Lidmaatschap KNWU basis (€14 per jaar)[1]


Lidmaatschap bij MTB Assen is dus een combinatie van lidmaatschap bij de vereniging en lidmaatschap bij een wielersportbond (de NTFU of KNWU). De kosten voor beide lidmaatschappen worden geïnd door de vereniging MTB Assen; de vereniging zorgt voor afdracht aan de wielersportbond.

Wanneer je na 1 september lid wordt, krijg je een zogenaamd XL-lidmaatschap. Meer informatie hierover zie je na 1 september automatisch terug in het digitale aanmeldformulier.


NTFU of KNWU?

Heb je geen ambities om wedstrijden te gaan rijden? Ga je meer voor gezelligheid, of om lekker te mountainbiken en je mountainbike-skills en conditie te verbeteren? Kies dan voor het NTFU-lidmaatschap. De belangrijkste voordelen van een NTFU-lidmaatschap:

  • je krijgt korting op veel toertochten
  • je bent verzekerd

Klik hier voor meer informatie op de NTFU / Fietssport website over de voorwaarden van een NTFU lidmaatschap.


Voor leden die wedstrijden willen gaan rijden adviseren wij een KNWU lidmaatschap. Let op: Wanneer je wedstrijden wilt rijden bij de KNWU heb je een licentie nodig. Deze regel je zelf bij de KNWU. Voor meer informatie over de mogelijkheden en voorwaarden verwijzen we je graag naar de website van de KNWU.


Lidmaatschapsperiode en opzegging

Het lidmaatschap verloopt per kalenderjaar: van 1 januari tot en met 31 december. Opzegging voor het lidmaatschap dient vóór 1 december schriftelijk ingediend te worden. Dit kan zowel via de mail – Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. – als via het uitschrijfformulier in Twizzit.
Voor afmeldingen na 1 december wordt nog een volledige lidmaatschapsperiode in rekening gebracht.[1] Prijspeil september 2023 – september 2024