Clubkleding

Binnen de vereniging hebben we onze eigen clubkleding, welke op gezette tijden online te bestellen is via de MTB Assen webshop van Bioracer.

Het ontwerp is speciaal voor ons gemaakt door onze leverancier / sponsor Bioracer in samenwerking met onze hoofdsponsor DRP en doet volledig recht aan onze bijnaam “De groene brigade”.


Zodra je lid bent van de vereniging, verloopt de communicatie via Twizzit. De webshop is het gehele jaar geopend, maar er zijn een beperkt aantal productiemomenten per jaar. In de Twizzit agenda vind je exact wanneer de kleding in productie gaat: dit zie je ook terug bij het inloggen in de webshop. Wanneer je niet weet welke kledingmaat je nodig hebt, ben je van harte welkom om te passen bij Egbert Egberts in Borger. Hier hangen de verschillende kledingstukken als pasmodel. Zo weet je zeker welke kledingmaat je nodig hebt.
En heb je vragen over het type kledingstuk? Neem dan contact op met Bioracer Heerenveen en ze helpen je graag verder.


Na het bestellen, gaat de kleding in productie. De levering duurt ongeveer 8 weken en vindt centraal plaats bij Jan’s Fietsreparatie in Assen. Via Twizzit ontvang je bericht wanneer je de bestelde kleding op kunt halen.


Bovenop de scherpe prijzen van Bioracer, ontvangen nieuwe leden namens de vereniging eenmalig 10% korting als welkomstcadeau. Met het klaarzetten van de korting ontvangen de leden automatisch een uitnodiging vanuit de webshop om een account aan te maken.

Alvast een account aanmaken om de verschillende kledingstukken te bekijken? Ga dan gauw naar de webshop en klik op ‘registreren’.


Sluit jij je aan bij de groene brigade?

Zomer kleding
Zomer shirt voorZomer shirt achterZomer shirt voor
Winter kleding
Winter shirt voorWinter shirt achterWinterbroek