Wedstrijden 2024

Clubkampioenschap 2024

Terug van weggeweest: Op 13 juli 2024 organiseert MTB Assen een eigen clubkampioenschap voor de jeugd!


Op een mooi parcours over de verschillende terreinen bij het wielercentrum in Assen kunnen alle jeugdleden laten zien wat ze het afgelopen seizoen hebben geleerd. Wie snijdt de bochten handig aan, wie schakelt soepel in verschillende situaties, wie klimt en daalt als een ervaren berggeit en wie kan een stevige sprint inzetten op het rechte stuk?


Uiteindelijk huldigen we aan het einde van de ochtend per leefstijdscategorie een clubkampioen. Een titel om een seizoen lang met verve te dragen! Wie o wie zullen het zijn...? We gaan het allemaal zien onder het genot van een lekker kopje koffie of thee met een versgebakken lekkernij.


Meehelpen of sponsoren?

Draag jij wedstrijden een warm hart toe en wil je een bijdrage leveren? Wat fijn!

Evenementen kunnen altijd helpende handen en financiële steun gebruiken. Helpende handen kunnen zich aanmelden via dit digitale inschrijfformulier.

Liever financieel ondersteunen of ontdekken wat de mogelijkheden zijn voor jouw bedrijf / organisatie? Neem contact op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en we gaan graag in gesprek.


Onze wedstrijden worden mede mogelijk gemaakt door: